...

"Мухата днес" е място за споделяне. Споделяне, преди всичко, на личен опит при риболов с муха и шнур (flyfishing), а после на всичко останало, свързано и не чак толкова свързано с това великолепно хоби! Ще пиша за неща, които не срещам в "Net"-а, а смятам за интересни. Текстовете, картинките и идеите - всичко е авторско. На края ще намерите и снимки, които винаги показват повече и ме "зареждат". Надявам се и вас!


11 декември, 2009

"Крака и опашки" - успешната покупка от днес..

Подсъзнанието си знае към кой магазин да те насочи. Не е лошо да си мислиш за мухи когато минаваш през магазините.. Пък били те и далечни от темата. Хем - точно каквото трябва! Хем много "тънко".
От картинката е ясно за какво иде реч. Сърцевината е от тънки слепени ластичета. Преведено - перфектен материал за "живи" крачета за всякакви бръмбарчетаВторото попадение: Естествен изтънен косъм за опашки и "антени" на пъстървови мушици.. Здрави, лъскави, твърди и цветни...Ама не просто цветни .., а естествено цветни. За количеството, какво да кажа,.. ПредоволноЕ, ще остане някоя девойка без четки за грим..Няма как..! А готови мушици- допълнително..За сега, само се кефя на материалите!
Д-р Косьо

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментари