...

"Мухата днес" е място за споделяне. Споделяне, преди всичко, на личен опит при риболов с муха и шнур (flyfishing), а после на всичко останало, свързано и не чак толкова свързано с това великолепно хоби! Ще пиша за неща, които не срещам в "Net"-а, а смятам за интересни. Текстовете, картинките и идеите - всичко е авторско. На края ще намерите и снимки, които винаги показват повече и ме "зареждат". Надявам се и вас!


17 май, 2011

Чисто, бистро и..дребно

2 коментара:

  1. Дребно ама на суха муха .

    ОтговорИзтриване
  2. Така е,Илиянски. Винаги съм си бил "сухар" и малко трудно разбирам "нимфистите".
    Таз` рекица си я припомних с паданате на двугодишната забраната върху нея. Оказа се че рибки има. Сега е много висока- няма удържане. Днес даже пак я проверих :). Проверих и друго, че работи една проста, но много ефективна тактика-точно като за нея. Дръпнах 20-тина рибки за 3 часа! Вярно пак не са големи. "Най-най" беше около 32-33 см, но за моя радост вече доста понадебеляли и вече променили зимната си бледост! Много ме зарадваха тези промени! За сега не съм убеден, че двугодишната забрана даде някакъв съществен, друг резултат, освен комфорта на местните строители да си строят хотелите" прецаквайки" най-хубавите места..,но ...
    Това е!
    `Айде готви се за "онази другата". Че имам много впечатляващ отзив за нея. Както пишат македонците: : "Секо свртуванье - ново възбудуванье".Че ще е "возбудуванье" е сигурно! ;-)

    ОтговорИзтриване

Коментари