...

"Мухата днес" е място за споделяне. Споделяне, преди всичко, на личен опит при риболов с муха и шнур (flyfishing), а после на всичко останало, свързано и не чак толкова свързано с това великолепно хоби! Ще пиша за неща, които не срещам в "Net"-а, а смятам за интересни. Текстовете, картинките и идеите - всичко е авторско. На края ще намерите и снимки, които винаги показват повече и ме "зареждат". Надявам се и вас!


05 май, 2011

С St Fly-я из Югоизточните ни потайности

Има такива хора, които когато правят нещо винаги участват. Някак се съсредоточават в нещото, което вършат, забравят за всичко друго в този момент и винаги им се получава. Има и такива, на които им се получаава просто "ей така" - "от въздуха" почти "без да искат". А има и други, които каквото и да правят, с каквото и да се обзаведът все не им се получава. Вечно нещо не им е така. А има и такива, като St Fly-я, които не мога да вмъкна в нито една категория и нещата му се получават с непонятна лекота и естественост! Даже нещо повече - получават се великолепно! За себе си имам някакво обяснение, но не това е важното. Важното е, че го прави и го прави отлично и специфично! С характерен почерк и усещане за кадър!
А още по-добре е, че го и споделя.
Хайде сега на поредната разходка през обектива на "St"-тито.Този път из югоизточните ни потайности! Надсладете се на гледките и на "убийствената" "баклава на вестник".
Друга такава няма, казват запознати!
Както нямам никакво съмнение и аз, че разходката ще ви достави огромно удоволствие.
Точно като на мен! За пореден път съм изненадан и впечатлен от непознатите места и екзотични ъгли!


Благодаря ти Стефчо!
Д-р Косьо
п.с.
Виждам, че има и втори фотограф..с не по-малък усет за стил.
Ще го осветим ли вече?! ;-)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Коментари