...

"Мухата днес" е място за споделяне. Споделяне, преди всичко, на личен опит при риболов с муха и шнур (flyfishing), а после на всичко останало, свързано и не чак толкова свързано с това великолепно хоби! Ще пиша за неща, които не срещам в "Net"-а, а смятам за интересни. Текстовете, картинките и идеите - всичко е авторско. На края ще намерите и снимки, които винаги показват повече и ме "зареждат". Надявам се и вас!


15 май, 2011

Всички права - запазени!

.. написа Росен-русенски под тези снимки. Четох, гледах , мислих.. и накрая реших да допълня надписа, че да стане по-човешки : "Всички права запазени... за приятели!" И понеже се броя за такъв, смело си ги "копнах". "Копнах" ги ама гледам.. правата, вярно са запазени..и дълбоко скрити- половината пиксели - липсват! Росен ги е махнал и дълбоко скрил - под ключ със седем печата! Е, нищо, ще ползвам изцеденото мужду здраво стиснатите, в отстоявяне на правата, пръсти! :-) Какво да се прави?!...Все пак бях... трябва поне малко парче "право" да ми се падне..Я направо да си го взема!

Ще пиша повечеко.. ,ама после, че е вече почти два посред нощ!Айде лека.. ,че и друго писане ще ме чака, след утрешните пъстърви..(Дай Боже!) ;-)
Д-р Косьо

1 коментар:

Коментари